sogodni-na-donbasi-zaginulo-troye-ukrayinskikh-biytsiv

Сьогодні на Донбасі загинуло троє українських бійців

 • 12108 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Внаслідок бойових дій на лінії розмежування на Донбасі протягом сьогоднішнього дня загинуло троє українських військовослужбовців та ще один зазнав поранення. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу Об’єднаних сил, передає УНН.

"Російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню. 4 рази із забороненої мінськими домовленостями зброї", - зазначили у штабі.

Зокрема, за даними прес-центру, на Маріупольському напрямку бої точилися у районі населених пунктів Лебединське, Водяне, Гнутове та Талаківка, де ворог застосовував проти наших захисників гранатомети та стрілецьку зброю.

"Наші позиції біля Богданівки бойовики російських окупаційних військ випробовували на міць 122-мм артилерійськими снарядами. Внаслідок ворожого обстрілу три українських військовослужбовці отримали порання несумісні із життям", - наголосили у штабі і додали, що у результаті активних бойових дій у районі населеного пункту Водяне ще один захисник України отримав поранення.

На Луганському напрямку, як поінформували у прес-центрі, неспокійно було в районі населеного пункту Кримське, де наші позиції обстрілювалися із 82-мм міномету.

Крім того, на Донецькому напрямку противник вів турбуючий вогонь по захисниках Мар'їнки зі стрілецької зброї.
Наразі, зауважили у штабі, втрати ворога уточнюються.

У штабі ООС запевнили, що Об’єднані сили цілком контролюють ситуацію, надійно утримують займані рубежі та продовжують їх укріплювати.

Нагадаємо, протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” 30 разів порушували режим припинення вогню, з них 11 із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Унаслідок активних бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще двох поранено.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Сьогодні на Донбасі загинуло троє українських бійців

     • 12108 переглядiв

    Загострення на півдні Сирії: розбомблені три лікарні

     • 10204 переглядiв

    ЧС-2018: Німеччина не змогла пробитись у плей-оф

     • 9470 переглядiв

    Батько Майкла Джексона помер

     • 11356 переглядiв

    На Галапагоських островах прокинувся вулкан

     • 12924 переглядiв

    В Новій Зеландії сталася ДТП: є жертви

     • 8740 переглядiв