spacex-pochynaie-prodazh-suputnykovykh-lazeriv-dlia-shvydkoho-kosmichnoho-zviazku

SpaceX починає продаж супутникових лазерів для швидкого космічного зв'язку

 • 115237 переглядiв

SpaceX почала продавати супутникові лазери для швидкого космічного зв'язку іншим супутниковим компаніям, що дозволяє їм передавати дані між супутниками зі швидкістю світла і забезпечувати ефективне глобальне інтернет-покриття з меншою кількістю наземних станцій.

SpaceX розпочала продаж супутникових лазерів для швидкого космічного зв'язку іншим супутниковим компаніям. Про це повідомляє Reuters, передає УНН.

Деталі

На конференції у Вашингтоні, президент компанії SpaceX Гвінн Шотвелл оголосила про продаж супутникових лазерів, призначених для швидкого космічного зв'язку, іншим супутниковим компаніям.

Ця ініціатива стала можливою завдяки технології міжсупутникових лазерних зв'язків, яка вже використовується тисячами супутників Starlink SpaceX на низькій навколоземній орбіті.

Завдяки цій технології, дані передаються між супутниками із швидкістю світла, що дозволяє мережі забезпечити ефективне покриття Інтернетом по всьому світу з меншою кількістю наземних станцій.

Додамо

На відміну від попередніх практик, коли SpaceX використовувала цю технологію власноруч, тепер вона вирішила зробити її доступною іншим супутниковим компаніям. Дана технологія обіцяє простоту в установці, що дозволить клієнтам швидко та легко використовувати її на своїх космічних кораблях.

SpaceX запустила на орбіту нову партію інтернет-супутників Starlink19.03.24, 12:22

Юлія Котвицька

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Канада припинить експорт зброї до Ізраїлю

     • 32475 переглядiв

    У Харкові затримали п'яного водія BMW з гранатою

     • 29708 переглядiв

    Повідомлено про прильоти у центрі Херсона

     • 27394 переглядiв