sprava-pashynskoho-u-merezhi-ziavylys-novi-plivky-topchynovnyka-v-nabu-rozpovily-detali-provadzhennia

Справа Пашинського: у мережі з'явились нові плівки топчиновника, в НАБУ розповіли деталі провадження

 • 32462 переглядiв

В НАБУ розповіли деталі провадження Пашинського, та обґрунтували обрання йому запобіжного заходу із можливістю внесення застави у баснословні 272, 52 млн. В мережі з'явились додаткові плівки з телефонних розмов Пашинського, де він ображає екс-Главкома Залужного та українсчький народ.

В НАБУ розповіли деталі провадження екснардепа Сергія Пашинського, та обґрунтували обрання йому запобіжного заходу із можливістю внесення застави у баснословні 272, 52 млн, передає УНН.

Деталі

За даними слідчих  попередньо сума збитків, завданих державі у результаті заволодіння арештованими нафтопродуктами становить 967 млн грн.

Про підозру наразі повідомили шістьом особам:

·        колишньому в.п. Глави Адміністрації Президента України, народному депутату України, керівнику одного з комітетів Верховної Ради України, співорганізатору ЗО;

·        підприємцю, співорганізатору ЗО;

·        ексдиректору державного підприємства;

·        ексзаступнику директора державного підприємства;

·        менеджеру державного підприємства;

·        керівнику приватного товариства.

Додатково

Мережею почали розлітатись скандальні плівки Пашинського, яких немає у звіті НАБУ. Там у телефонних розмовах ексдепутат розказує, як треба заробляти на оборонці, вдвічі завищуючи вартість продукції для українських військових. Крім того, він обіцяє "прочистити" мізки Залужному і лайливо називає український народ.

Нагадаємо

ВАКС узяв під варту колишнього народного депутата Сергія Пашинського, якого підозрюють у справі про незаконне привласнення нафтопродуктів, до 25 квітня з альтернативою застави у розмірі 272, 52 млн гривень.

Підозра Пашинському від НАБУ відкрила правду про паливо Курченка26.02.24, 16:53

Популярні

Новини по темі