sud-u-rf-vidmovyvsia-vypustyty-iz-sizo-zastupnyka-ministra-oborony-tymura-ivanova

Суд у рф відмовився випустити із СІЗО заступника міністра оборони тимура іванова

 • 13848 переглядiв

Московський міський суд залишив заступника міністра оборони тимура іванова під вартою після розгляду апеляційної скарги захисту, причому слухання проходило в закритому режимі без допуску журналістів.

московський міський суд, розглянувши апеляційну скаргу сторони захисту, залишив у СІЗО заступника міністра оборони тимура іванова, передає УНН із посиланням на "Медіазону".

Деталі

Засідання у справі заступника міністра знову пройшло у закритому режимі — до зали не потрапив жоден журналіст.

У росії затримали за підозрою у хабарництві заступника Шойгу: хто такий Тимур Іванов, та чим він займався у Міноборони рф23.04.24, 22:55

"(Адвокат Мурад) Мусаєв заперечував закриття процесу. І всі адвокати його підтримали", - розповів представник пресслужби суду полежаєв.

Арешт заступника міноборони росії тимура іванова ставить шойгу в невигідне становище перед очікуваною зміною уряду - FT28.04.24, 19:48

Оголошення рішення суду за скаргою співробітники ЗМІ слухали в залі для трансляцій. Сам іванов був присутній на засіданні з відеозв'язку, але це навіть не вдалося побачити журналістам — у залі для трансляцій не показали повністю екран зв'язку з СІЗО.

Затримання заступника шойгу іванова стало можливим завдяки ГУР: що відомо24.04.24, 17:08

Антоніна Туманова

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Disney скоротить кількість фільмів Marvel

     • 120344 переглядiв