sumska-oblast-rosiiany-obstrilialy-11-hromad-u-prykordonnii-zoni

Сумська область: росіяни обстріляли 11 громад у прикордонній зоні

 • 40461 переглядiв

Росіяни обстріляли 11 громад Сумської області 39 разів, що призвело до 226 вибухів, використовуючи різні види зброї, включаючи міномети, артилерію, ракети та удари з гелікоптерів.

Російські військові обстріляли Сумську область 39 разів. Під ворожим вогнем опинились мешканці 11 громад у прикордонній зоні. Загалом, там прогриміло 226 вибухів. Про ситуацію в регіоні розповіли у Сумській ОВА, пише УНН.

Протягом дня росіяни здійснили 39 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 226 вибухів. Обстрілів зазнали Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Шалигинська, Есманьська, Глухівська, Середино-Будська, Зноб-Новгородська громади.

– повідомили у Сумські ОВА.

Деталі

За даним вечірнього звіту обласної військової адміністрації росіяни із мінометів обстріляли жителів Новослобідської, Есманьської, Шалигинська, Зноб-Новгородської та Глухівської громад.

По мешканцям Великописарівської ОТГ загарбники били з артилерії й мінометів, а також завдали авіаудару з гелікоптера десятьма НАР.

Ракетами НАР з гелікостера, а також FPV-дроном армійці рф атакували Білопілля.

Хотінську й Середино-Будську громади окупанти обстріляли з артилерії.

На мешканців Юнаківської ОТГ ворог спрямував БПЛА з підвішеними вибуховими предметами, та мінометний вогонь.

А жителів Краснопілля росіяни атакували з РСЗВ, мінометів, артилерії та на додачу завдали  авіудару з гелікоптера, випустивши 40 НУРС.

У Сумській ОВА розповіли про перебіг евакуації з прикордоння01.04.24, 12:19

Тетяна Салганік

Війна

Популярні

Новини по темі

У Сумах прогримів вибух

 • 61879 переглядiв