tragediya-na-rivnenskomu-poligoni-slidchiy-eksperiment-zavershivsya

Трагедія на Рівненському полігоні: слідчий експеримент завершився

 • 10859 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. На полігоні відбулися два підриви мінометів у рамках проведення слідчого експерименту для встановлення причин вибуху міномета "Молот", внаслідок якого на Рівненському полігоні загинули троє бійців. Про це повідомила журналістка і волонтер Ольга Решетилова на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Два підриви мінометів відбулися. Відразу після слідчих та експертів на місце підриву пішли Командуючий ОК "Захід" Павлюк, заступник міністра Павловський, радник Бірюков", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 6 липня під час військових навчань на Рівненському полігоні внаслідок вибуху міномета загинули троє бійців 15 окремого гірсько-піхотного батальйону, який входить до складу 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади й базується в Ужгороді. Ще дев’ятеро військовослужбовців поранені.

Після цього Президент України Петро Порошенко доручив міністру оборони та начальнику Генштабу розібратись із причинами трагедії на Рівненському полігоні, а також заборонив застосовувати міномети, які стали причинами трагедії, на навчаннях.

На сьогодні, 11 липня, був запланований слідчий експеримент для встановлення причин вибуху міномета "Молот". 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Україна покращила свою позицію у рейтингу інновацій

     • 9756 переглядiв

    На Яворівському полігоні ліквідували спалах кору

     • 24878 переглядiв

    В Асоціації фермерів обурені витівками депутатів

     • 12952 переглядiв