tsoho-tyzhnia-lukashenko-prybude-do-moskvy-z-dilovym-vizytom

Цього тижня лукашенко прибуде до москви з робочим візитом

 • 23537 переглядiв

Президент білорусі олександр лукашенко здійснить дводенний візит до москви, де відвідає "парад перемоги" та візьме участь у саміті Євразійської економічної ради, присвяченому 10-й річниці заснування ЄАЕС.

Президент білорусі олександр лукашенко планує дводенний візит до москви, де він відвідає "парад перемоги" та візьме участь Вищої Євразійської економічної ради. Про це пише УНН з посиланням на заяву пресслужби лукашенка. 

Деталі 

Зазначається, що у середу, 8 травня, лукашенко прибуде до москви на саміт візьме  Вищої Євразійської економічної ради.  Цього місяця виповнюється 10 років від дня підписання Договору про створення ЄАЕС. Захід пройде у вузькому та розширеному складах.

Очікується, що Олександр Лукашенко у своєму виступі на засіданні позначить позицію Білорусі щодо основних питань порядку денного та висловиться про перспективи подальшого розвитку євразійської інтеграції.

Також 9 травня лукашенко на Червоній площі разом з іншими запрошеними лідерами країн буде присутній на військовому параді в ознаменування 79-х роковин Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

білорусь та росія хочуть об'єднати списки "екстремістів" та "екстремістських ресурсів"06.02.24, 17:39

Він також візьме участь у церемонії покладання квітів до Могилі Невідомого Солдата, що відбудеться після військового параду. 

Доповнення

Раніше УНН писав, що на "парад перемоги" у москві прибудуть лідери восьми країн. Це зокрема президенти Киргизстану, Лаосу, Гвінею-Бісау, Туркменістану, Таджикистану, Куби та Казахстану.

Нагадаємо

У квітні президент олександр лукашенко заявив, що Мінськ не хоче погрожувати іншим країнам, але Білорусь готується до війни.

Популярні

Новини по темі

Цього тижня лукашенко прибуде до москви з робочим візитом

 • 23537 переглядiв