twitter-styaguvatime-platu-z-koristuvachiv-za-avtentifikatsiyu-za-tekstovimi-povidomlennyami

Twitter стягуватиме плату з користувачів за автентифікацію з текстовими повідомленнями

 • 905378 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Twitter обмежить доступ до двофакторної автентифікації текстових повідомлень для тих, хто не є передплатником, передає УНН з посиланням на BBC.

Деталі

Twitter буде обмежувати доступ до двофакторної автентифікації текстових повідомлень для тих, хто не є передплатником.

Двофакторна автентифікація дозволяє два рази перевіряти особистість людини, яка входить до системи 2FA, при цьому дозволяє користувачам включити додатковий рівень безпеки для своїх облікових записів в Інтернеті, не включаючи паролі.

Загальні методи захисту мають надсилання користувачам текстового коду або використання програми для автентифікації.

Доповнення

В суботу служба підтримки Twitter повідомила, що з 20 березня лише передплатники Twitter Blue зможуть використовувати аутентифікацію за допомогою текстових повідомлень.

Деякі користувачі 2FA у текстовому повідомленні також отримали попередження в додатку, в якому їм пропонувалося видалити метод автентифікації до закінчення терміну дії, щоб користувачі не втратили доступ до свого облікового запису.

Власник і виконавчий директор Twitter Ілон Маск написав, що такий додаток для аутентифікації залишиться безкоштовним і буде безпечнішим.

"Ми закликаємо передплатників, які не підписані на Twitter Blue, розглянути можливість використання замість цього додатка для аутентифікації метод ключа безпеки", - йдеться в повідомленні.

"Ці методи вимагають, щоб ви фізично володіли методом аутентифікації, і це чудовий спосіб забезпечити безпеку вашого облікового запису", - зауважили у Twitter.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Маріуполі лунають вибухи — міська рада

     • 577376 переглядiв