u-bahatopoverkhivtsi-kremenchuka-vybukhnula-hranata-odna-liudyna-poranena

У багатоповерхівці Кременчука вибухнула граната: одна людина поранена

 • 32048 переглядiв

У Кременчуці Полтавської області в багатоквартирному будинку вибухнула граната, внаслідок чого постраждав один мешканець; поліція розслідує можливе необережне поводження зі зброєю.

У Кременчуці Полтавської області в багатоквартирному будинку вибухнула граната. Поранень зазнав мешканець квартири, його доставили до лікарні. Про це повідомляє Головне управління Нацполіції в Полтавській області, пише УНН.

Деталі

Правоохоронці повідомили, що 23 грудня, близько 22:50 у квартирі багатоповерхового будинку в мікрорайоні Молодіжний у Кременчуці стався. За інформацією поліції, встановлено, що в помешканні вибухнула граната.

До лікарні доставили мешканця квартири, 1968 року народження. На момент вибуху у квартирі перебувала ще місцева мешканка. На щастя, вона не постраждала.

За однією з версій слідчих, боєприпас міг вибухнути через необережне поводження. Проведено першочергові слідчі дії. Вилучено уламки гранати, які буде скеровано на експертне дослідження,

- йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо

Сімох підлітків затримали за підозрою у вбивстві безпритульної жінки та інших жорстоких злочинах у Дніпрі.

Павло Башинський

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Повісток у “Дії” не буде ніколи - Федоров

     • 32532 переглядiв