u-bpp-nazvali-datu-vnesennya-prezidentskogo-zakonu-pro-antikoruptsiyniy-sud

У БПП назвали дату внесення президентського закону про антикорупційний суд

 • 8864 переглядiв

КИЇВ. 19 грудня. УНН. У разі позитивного рішення Верховної Ради України, депутатський законопроект про антикорупційні суди буде відкликаний 21 грудня. Про це в кулуарах парламенту заявив народний депутат України, голова фракції ББП Артур Герасимов, передає кореспондент УНН.

"Я сподіваюся, що 21 грудня буде відкликаний депутатський законопроект про антикорупційні суди, оскільки в цей день в парламенті буде багато депутатів. Як тільки це відбудеться, Президент внесе свій законопроект до парламенту. Головне, щоб ми не отримали потім до нього велику кількість поправок і не заблокували роботу парламенту", - зазначив А.Герасимов.

Він уточнив, що після рішення парламенту про відкликання депутатського законопроекту про антикорупційні суди, цей "документ повинен бути підписаний".

"Як тільки це станеться, президентський законопроект відразу ж внесуть. Раніше не могли це зробити через невдалі моменти. Тобто, ніякого політичного підґрунтя", - додав А.Герасимов.

Нагадаємо, на урочистостях з нагоди початку роботи нового Верховного Суду 15 грудня, Президент Петро Порошенко заявив, то на наступному тижні планує запропонувати Верховній Раді свій проект закону про антикорупційний суд.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Банк "Михайлівський" ліквідували конкуренти - юрист

     • 16529 переглядiв

    У Раді назвали двох кандидатів на посаду голови НБУ

     • 11399 переглядiв

    Випуск новин станом на 12 годину 19 грудня

     • 6873 переглядiв

    Через негоду обмежили рух вантажівок у п'яти областях

     • 9144 переглядiв

    На Харківщині чоловік з карабіну поранив двох молодиків

     • 9186 переглядiв