u-kpu-rozpovili-kogo-obshukuvala-sbu

У КПУ розповіли, кого обшукувала СБУ

 • 17467 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Співробітники СБУ сьогодні вранці провели обшуки у лідера Комуністичної партії України Петра Симоненка і лідера Комсомолу України Михайла Кононовича. Про це повідомляє сайт партії УНН.

"8 травня 2018 року, напередодні Дня Перемоги, з 8 години ранку Служба безпеки України провела незаконний обшук за місцем проживання лідера Комсомолу України Михайла Кононовича в Києві ... У той же самий час нагрянули з обшуком до лідера Компартії України Петра Симоненка", - йдеться в повідомленні.

Відзначається також, що на даний момент в офісі КПУ проходить обшук, в приміщення нікого не впускають, у співробітників, які перебували всередині, відібрані мобільні телефони, будь-який зв'язок з ними відсутній.

У КПУ підкреслили, що "після прибуття до будівлі силовики без пред'явлення будь-яких правових підстав відразу ж приступили до злому вхідних дверей за допомогою кувалд".

Як повідомляв УНН, співробітники СБУ провели обшуки у керівників Комуністичної партії.

Як наголошується, в ході розслідування правоохоронці "встановили механізм організації за дорученням російських кураторів проплачених акцій протесту для дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні, спрямованих на насильницьку зміну і повалення конституційного ладу або захоплення державної влади. Слідством також отримана інформація про причетність до антидержавної діяльності представників Комуністичної партії України ".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У КПУ розповіли, кого обшукувала СБУ

     • 17467 переглядiв

    Екс-тренер "Манчестер Юнайтед" вийшов із коми

     • 10410 переглядiв

    ДТП на Миколаївщині: є загиблий, постраждали іноземці

     • 9161 переглядiв

    СБУ провела обшуки у керівників Компартії

     • 15375 переглядiв

    Після отруєння школярів у Черкасах перевірять воду

     • 7364 переглядiв