u-kryvomu-rozi-pislia-ataky-rf-povernuly-svitlo-do-bilshosti-domivok-ale-ponad-13-tys-budynkiv-dosi-bez-tepla-ova

У Кривому Розі після атаки рф повернули світло до більшості домівок, але понад 1,3 тис. будинків досі без тепла - ОВА

 • 32673 переглядiв

Електропостачання більшості будинків та об'єктів критичної інфраструктури у Кривому Розі було відновлено після нічної атаки безпілотниками, але понад 1 300 будинків залишаються без тепла.

У Кривому Розі вже повернули світло до більшості знеструмлених через нічну ворожу атаку домівок, електропостачання знову мають лікарні і транспорт, запущено два десятки котелень, але понад 1300 будинків ще без тепла. Про це повідомив у суботу голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, пише УНН.

У Кривому Розі заживили вже більшість домівок, які залишилися без світла після нічної атаки дронами. Досі відключені 2500 абонентів. Запустили й понад два десятки котелень. Ще у кількох над цим працюють зараз. Без тепла – понад 1300 будинків.  Відновили електропостачання лікарень і транспорту. 

- написав Лисак у соцмережах.

Він наголосив, що енергетики роблять все можливе, аби якнайшвидше полагодити потрощене ворогом. "Доки мережу стабілізують, введені графіки аварійних відключень. На кшталт тих, що були минулого року", - зазначив Лисак.

У Кривому Розі через нічну атаку рф досі без світла 2,5 тис. осель, графіки відключень можуть торкнутися 35 тисяч домівок - Міненерго03.02.24, 13:27

Популярні

Новини по темі

У Бердянську повідомили про вибухи за містом - МВА

 • 31948 переглядiв