u-lvovi-pid-ranok-stalasya-pozhezha-u-bagatopoverkhivtsi-ye-zhertva-vryatuvali-dvokh-ditey

У Львові під ранок сталася пожежа у багатоповерхівці, є жертва, врятували двох дітей

 • 224136 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. У ніч на понеділок у Сихівському районі міста Львова сталася пожежа в квартирі дев'ятиповерхового житлового будинку. Під час гасіння рятувальники виявили тіло чоловіка, який, імовірно, загинув внаслідок пожежі. Про це передає УНН із посиланням на повідомлення Львівської міської ради.

Деталі

"Надранком у квартирі дев'ятиповерхового житлового будинку на проспекті Червоної Калини, 73, трапилась пожежа. Її оперативно ліквідували рятувальники. У квартирі виявили тіло чоловіка, який, імовірно, загинув внаслідок пожежі. Було врятовано 4 особи, двоє з них - діти", - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, мешканці будинку, які були евакуйовані внаслідок пожежі, уже повернулись до своїх помешкань. Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 10 кв. м.

Наразі повідомляється, що електропостачання в будинку вже відновили, окрім квартири, у якій сталася пожежа. Газопостачання та водопостачання також є.

Раніше

УНН передавав, що у Шевченківському районі столиці рятувальники ліквідували пожежу у художній школі, ніхто не постраждав.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти за добу понад 170 разів обстріляли Запорізьку область

     • 141599 переглядiв