u-nevyznanomu-prydnistrovi-zaperechuiut-chutky-pro-ymovirne-zvernennia-do-putina-shchodo-pryiednannia-do-rf

У невизнаному Придністров'ї заперечують чутки про ймовірне звернення до путіна щодо "приєднання до рф"

 • 31271 переглядiв

Заступниця голови "парламенту" Придністров'я відкинула чутки про те, що депутати регіону можуть звернутися до путіна з проханням про приєднання до росії, назвавши цю ідею "неймовірною дурістю".

Віцеголова так званого парламенту невизнаного Придністров’я Галина Антюфєєва прокоментувала повідомлення про те, що на "з’їзді депутатів" 28 лютого можуть ухвалити звернення до президента рф володимира путіна. Про це повідомляють російські ЗМІ, пише УНН.  

Деталі

Зазначається, що віцеголова придністровського "парламенту" – яка стала першим місцевим посадовцем, хто прокоментував чутки про майбутній "з’їзд депутатів" – назвала їхніх поширювачів "провокаторами".

Вона підкреслила, що Придністров’я вже зверталось до росії з проханням увійти в її склад і сьогодні це було б не доречно.

Референдум про входження Молдови до ЄС пройде без Придністров'я28.12.23, 11:12

Знаєте, є такі провокатори. Ті люди, які бажають зла нашій республіці, вони про це пишуть. Тому я вважаю, що це неймовірна дурість, яку я навіть не хочу коментувати. У 2006 році на референдумі народ висловив свою думку з цього питання. І сьогодні, коли ситуація така складна, коли поруч спеціальна військова операція, коли є купа інших проблем, це неймовірна дурість піднімати це питання (приєднання регіону до складу рф - ред.) і вирішувати його

- заявила Антюфєєва. 

Віцеголова так званого парламенту закликала дотримуватися позиції "глави" Придністров'я Вадима Красносельського, який заявив, що всі повинні зберігати мир і будувати мирні відносини.

Нагадаємо

Днями з'явилась інформація, що у молдовському Тирасполі (столиця невизнаного Придністров'я) на 28 лютого призначено "з'їзд депутатів усіх рівнів".

Місцевий опозиціонер заявив, що на цих зборах має бути озвучено прохання "від імені громадян, які проживають на лівому березі Дністра, прийняти Придністров'я до складу росії".

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Кабмін збільшив чисельність працівників апарату ДПСУ

     • 34350 переглядiв