u-sumskii-ova-sprostuvaly-informatsiiu-pro-ymovirnyi-masovanyi-nastup-z-rf

У Сумській ОВА спростували інформацію про ймовірний масований наступ з рф

 • 29952 переглядiв

Сумська обласна військова адміністрація спростовує фейкову новину про ймовірний масований наступ російських військ у Сумській області, заявляючи, що наразі біля кордонів області немає ударних угруповань противника.

Інформація про скупчення російських військ на кордоні Сумської області - це фейк, створений задля поширення паніки серед населення. Про це заявили у Сумській обласній військовій адміністрації, пише УНН.

Деталі 

В ОВА наголошують, що інформацію про масований наступ на Сумщину у соцмережах поширює ворог. Зазначається, що цей фейк спрямований на дестабілізацію та підвищення панічних настроїв серед жителів області.

Як зазначив начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх, станом на сьогодні ударних угрупувань ворога біля кордонів Сумської області не зафіксовано. Сумська обласна військова адміністрація та районні військові адміністрації, керівництво громад та силових структур знаходиться на місцях

- підкреслили в ОВА. 

Вирубка лісів у білорусі для наступу на Київ: у ЦПД спростували вкид рф06.03.24, 20:58

У Сумській обласній військовій адміністрації підкреслили, що Збройні Сили України готові до будь-яких викликів і за потреби можуть дати гідну відсіч ворогу.

Водночас у відомстві визнали, що в регіоні зберігається небезпека з повітря та обстрілів прикордонних громад. У зв'язку з цим жителів регіону просять не ігнорувати повітряні тривоги.

Нагадаємо

На тлі нових військових навчань у Білорусі Центр протидії інформації наголошує, що загрози вторгнення в Україну з боку Білорусі немає, оскільки росія не має там достатньо сил для вторгнення.

Популярні

Новини по темі

У Бердянську зранку чули вибух: що відомо

 • 29292 переглядiв