u-viyskoviy-chastini-na-odeschini-pobili-sluzhbovtsya-vidkrito-kriminalne-provadzhennya-1

У військовій частині на Одещині побили службовця: відкрито кримінальне провадження

 • 877201 переглядiв

КИЇВ. 14 серпня. УНН. Працівники ДБР розслідують факт побиття військовослужбовця в одній з військових частин на Одещині. Відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Державного бюро розслідувань.

Деталі

12 серпня 2023 року до Бюро надійшла інформація, що через бійку у військовій частині до лікарні госпіталізовано військовослужбовця із забоями голови.

Працівники ДБР вилучили відео, опитали свідків, а також потерпілого у лікарні. За його словами, тілесні ушкодження завдав відповідальний по військовій частині.

Наразі відкрито кримінальне провадження за фактом перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень (ч. 5 ст. 426-1 КК України).

Триває досудове слідство, встановлюються всі обставини події.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що було вирішено звільнити всіх обласних “воєнкомів”. Реалізувати це рішення повинен Головком Залужний. Перед призначенням нових керівників ТЦК буде перевірка СБУ.

Списки людей, які замінять звільнених обласних «воєнкомів» вже є. До них входять військові, які “були в окопах і знають, що таке війна”. Про це повідомив народний депутат, член комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    путін відвідає Туреччину найближчими днями - ЗМІ

     • 925350 переглядiв

    У США під час авіашоу впав радянський винищувач МіГ-23

     • 2044446 переглядiв

    Виплати до Дня Незалежності: хто отримає та скільки

     • 5364819 переглядiв