ukraina-otrymala-vzhe-shostu-olimpiisku-litsenziiu-u-strybkakh-u-vodu-viktoriia-kesar-vyishla-u-final-chs-2024-z-vodnykh-vydiv-sportu

Україна отримала вже шосту олімпійську ліцензію у стрибках у воду: Вікторія Кесарь вийшла у фінал ЧС-2024 з водних видів спорту

 • 21843 переглядiв

Вікторія Кесар здобула шосту олімпійську ліцензію України зі стрибків у воду, вийшовши у фінал на 3-метровому трампліні на Чемпіонаті світу з водних видів спорту.

Вікторія Кесарь здобула індивідуальну олімпійську ліцензію на чемпіонаті світу з водних видів спорту у Катарі. Про це передає УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства молоді та спорту України.

Деталі

Шоста олімпійська ліцензія збірної України зі стрибків у воду! 

- ідеться у повідомленні.

Як стало відомо, шосту олімпійську ліцензію принесла Україні в індивідуальних стрибках з триметрового трампліну Вікторія Кесарь.

Сьогодні Вікторія Кесарь кваліфікувалася до фіналу у стрибках з 3-метрового трампліну і забезпечила собі  індивідуальну олімпійську ліцензію у цій дисципліні.

У півфіналі 30-річна спортсменка показала 12-ий результат, набравши 262.70 бали. – інформує відомство.

Також зазначається, що ще одну олімпійську ліцензію Вікторія Кесарь здобула на цій світовій першості разом з Анною Письменською у синхронних стрибках з 3-метрового трампліну.

Нагадаємо

Українська команда зі стрибків у воду у складі Олексія Середи та Кирила Болюха завоювала бронзові медалі у синхронних стрибках з 10-метрової вишки на Чемпіонаті світу з водних видів спорту в Досі, Катар.

undefinedundefined

Популярні

Новини по темі

Зеленський присвоїв Буданову звання Герой України

 • 31073 переглядiв

Зеленський присвоїв Залужному звання Герой України

 • 107027 переглядiв