ukraintsi-vyboroly-36-medalei-na-mizhnarodnykh-zmahanniakh-povitrianykh-syl-ssha

Українці вибороли 36 медалей на міжнародних змаганнях Повітряних Сил США

 • 22410 переглядiв

Українська команда ветеранів та військовослужбовців завоювала 36 медалей, у тому числі 22 золоті, на "United States Air Force Trials 2024" у Лас-Вегасі, змагаючись в 11 адаптивних видах спорту.

В американському місті Лас-Вегас українська збірна ветеранів та військовослужбовців здобула вже 36 нагород. Про це передає УНН із посиланням телеграм-канал Мінмолодьспорту.

Деталі

Скарбничка української національної збірної  ветеранів та військовослужбовців поповнилася черговими медалями, - наразі наші спортсмени-герої вже здобули 36 медалей на спортивних змаганнях United States Air Force Trials 2024 у Сполучених Штатах Америки.

Серед нових – золота медаль у кульовой стрільбі, яку виборов Олександр Недашківський.

Слід зазначити, що українська збірна у змаганнях серед ветеранів та військовослужбовців, які отримали поранення і травми, здобула вже 22 золоті медалі.

Нагадаємо

Загалом у United States Air Force Trials 2024 беруть участь 30 українських ветеранів та військовослужбовців на запрошення Військово-повітряних сил США (програма Air Force Wounded Warrior (AFW2). Вони змагаються в 11 адаптивних видах спорту: плаванні, велоспорті, баскетболі на візках, волейболі сидячи, регбі на візках, стрільбі з лука, пауерліфтингу, бігу, штовханні ядра/метанні диска, веслуванні, кульовій стрільбі.

Також УНН повідомляв, що національна паралімпійська збірна команда України з парабіатлону виборола 20 нагород, серед яких 8 золотих, 7 срібних та 5 бронзових медалей на чемпіонаті світу в Канаді.

Юнацька збірна України U-17 здобула путівку на Євро-202413.03.24, 02:28

Популярні

Новини по темі

Над Сумщиною вночі збили два "шахеди"

 • 25003 переглядiв