uriad-stvoryv-shtab-pidhotovky-do-opaliuvalnoho-sezonu

Уряд створив штаб підготовки до опалювального сезону

 • 16928 переглядiв

Уряд створив Штаб з підготовки до наступного опалювального сезону. Він координуватиме заходи, спрямовані на подолання наслідків ворожих атак на енергетичну галузь та адаптацію паливно-енергетичного комплексу до нових викликів.

Сьогодні Кабінет Міністрів створив Штаб підготовки до наступного опалювального сезону. Він координуватиме роботи з подолання наслідків ворожих ударів по енергетиці, та роботи з адаптації паливно-енергетичного комплексу до нових викликів. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, передає УНН

За словами прем'єра, до складу Штабу увійдуть представники ключових міністерств та відомств, народні депутати та  представники громад. 

Штаб координуватиме всі роботи з подолання наслідків російського енергетичного терору, модернізації та адаптації паливно-енергетичного комплексу до нових викликів

- розповів Шмигаль. 

Крім того, зі слів Шмигаля, уряд активніше залучатиме допомогу від партнерів і буде працювати над вирішенням боргової кризи в енергетиці. 

Також сьогодні уряд ухвалив низку рішень в енергетичній сфері, зокрема збільшив у п'ять разів субсидії на електроенергію для жителів Харківщини, які залишилися без світла через російські атаки.

Масовані російські атаки завдали енергетиці збитків на понад мільярд доларів - Міненерго05.05.24, 11:43

Популярні

Новини по темі

Уряд створив штаб підготовки до опалювального сезону

 • 16928 переглядiв

У Києві поблизу сміттєвих баків знайшли міну

 • 16009 переглядiв