uryad-skhvaliv-zakonoproyekt-pro-ratifikatsiyu-ugodi-mizh-ukrayinoyu-ta-koreyeyu-schodo-pilgovikh-kreditiv

Уряд схвалив законопроєкт про ратифікацію угоди між Україною та Кореєю щодо пільгових кредитів

 • 11633 переглядiв

КИЇВ. 10 листопада. УНН. Кабінет міністрів України схвалив законопроєкт про ратифікацію угоди між урядом України та урядом Кореї стосовно кредитів від Фонду економічного розвитку і співробітництва. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає УНН.

Цитата

“Схвалено проєкт Закону “Про ратифікацію Угоди між Урядом України та Урядом Республіки Корея стосовно кредитів від Фонду економічного розвитку і співробітництва”, — написав Мельничук у Telegram.

Деталі

Мельничук повідомив, що законопроєктом пропонується ратифікувати Угоду між Урядом України та Урядом Республіки Корея стосовно кредитів від Фонду економічного розвитку і співробітництва, вчинену 13.09.2023 в Києві.

“Ратифікація Угоди сприятиме економічному співробітництву між Урядом України та Урядом Республіки Корея через надання Урядом Республіки Корея пільгових кредитів від Фонду економічного розвитку і співробітництва для реалізації проєктів”, — розповів Мельничук.

Нагадаємо

У вересні 2023 року Україна та Корея уклали угоду стосовно кредитів від Фонду економічного розвитку та співробітництва (EDCF).

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У низці областей України лунають сирени: зафіксовано рух "Shahed"

     • 32252 переглядiв

    Кількість українських біженців в ЄС зростає — Євростат

     • 13918 переглядiв

    11 листопада: Міжнародний день енергозбереження, День холостяка

     • 192210 переглядiв