v-italii-v-novorichnu-nich-perevazhno-cherez-feierverky-postrazhdalo-274-liudyny

В Італії в новорічну ніч, переважно через феєрверки, постраждало 274 людини

 • 27682 переглядiв

В Італії в новорічну ніч 262 людини отримали поранення від феєрверків, серед яких були і діти. Ще 12 осіб отримали вогнепальні поранення.

В новорічну ніч в Італії через феєрверки постраждало 262 людини. Ще 12 людей отримали вогнепальні поранення. Про це повідомило ТgСom24, передає УНН.

Деталі

В новорічну ніч в Італії було поранено 274 людині, серед яких 64 дитини. 49 з них потребували госпіталізації. Це більша кількість постраждалих, порівняно з минулим роком, коли поранення отримали 180 італійців, і 48 з них госпіталізували.

Правоохоронці заявили, найсерйозніші інциденти пов’язані з неправильним використанням піротехнічних виробів, у тому числі заборонених. Через феєрверки поранення отримали 262 людини.

Відомо, що серед постраждалих є 11-річний хлопчик. Він отримав серйозне поранення ока під час гри з петардою, яка вибухнула. На жаль лікарям не вдалося врятувати зір хлопчика.

Також через вибух петарди постраждав 15-річний хлопець, якому лікарі були змушені ампутувати два пальці правої руки.

Загалом італійські пожежники мусили 703 рази втрутитися в святкування Нового року через надзвичайні ситуації.

Додатково

Також за допомогою медиків звернулися 12 осіб, що отримали вогнепальні поранення. Зокрема, відомо про жінку, в яку влучила випадкова куля, коли вона спостерігала з балкону за новорічними феєрверками. Повідомляється також про двох чоловіків, яких поранили під час пограбування.

Новорічна ніч в Німеччині: напади на поліцію, майже 300 затриманих у Берліні, нещасні випадки у Баварії та Саксонії 01.01.24, 15:21

Ганна Оніщенко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Україну цього тижня прийде похолодання - синоптики

     • 30295 переглядiв

    У Дніпрі пролунали вибухи на тлі ракетної тривоги

     • 33064 переглядiв

    У Києві працює ППО

     • 41615 переглядiв

    ПС ЗСУ попередили про ракету у напрямку Дніпра

     • 41702 переглядiв