v-rezultati-rosiiskoi-ataky-v-pokrovsku-zruinovano-ofis-likariv-bez-kordoniv

В результаті російської атаки в Покровську зруйновано офіс "Лікарів без кордонів"

 • 24880 переглядiв

Офіс "Лікарів без кордонів" у Покровську, Донецька область, був обстріляний і повністю зруйнований в результаті російської атаки, під час якої 5 місцевих жителів отримали поранення.

"Лікарі без кордонів" повідомили про те, що під час  чергової російської атаки на Покровськ було зруйновано їх місцевий офіс. Про це УНН пише з посиланням на повідомлення організації у Фейсбук.

Сьогодні, 5 квітня, близько 3:00 офіс "Лікарів без кордонів" у Покровську, що на Донеччині, було розбомблено та повністю зруйновано. Наші колеги не зазнали ушкоджень. П'ятеро місцевих мешканців, які перебували поблизу офісу, отримали поранення

- йдеться у повідомленні.

"Лікарі без кордонів" засудили атаку на офіс, який надавав екстрену медичну гуманітарну допомогу людям на Донеччині. Вони закликають захистити свої об'єкти, а також цивільних осіб, працівників гуманітарних організацій та охорони здоров'я.

Атака на наш офіс — далеко не поодинокий випадок. Руйнування цивільної інфраструктури було характерною рисою цієї війни протягом тривалого часу

- каже Вінченцо Порпілья, координатор з надзвичайних ситуацій "Лікарів без кордонів" в Україні.

Нагадаємо

російські війська у ніч на 5 квітня атакували місто Покровськ Донецької області. Вдарили по приватному сектору, поранено п’ятьох цивільних, у тому числі 14-річного хлопця. 

Атака рф на Запоріжжя: відомо про шістьох постраждалих - міськрада05.04.24, 16:30

Популярні

Новини по темі

На Рівненщині на міні підірвався трактор, троє поранених

 • 28629 переглядiв

У Харкові знову повідомляють про чутні вибухи

 • 23230 переглядiв