v-ukrayini-zabezpecheno-ponad-70-potreb-energospozhivannya-ukrenergo

В Україні забезпечено понад 70% потреб енергоспоживання – Укренерго

 • 804136 переглядiв

КИЇВ. 25 листопада. УНН. Станом на сьогоднішній ранок в Україні забезпечено понад 70% потреб енергоспоживання. Насамперед повернули світло об’єктам критичної інфраструктури. Про це повідомила пресслужба Укренерго, передає УНН.

Цитата

"Станом на 11:00 виробники електроенергії забезпечили понад 70% потреб споживання в країні. Першочергово подано живлення на об’єкти критичної інфраструктури в усіх областях: котельні, газорозподільчі станції, водоканали, очисні споруди, в деяких регіонах працює громадський електротранспорт", – ідеться у повідмоленні.

Деталі

Як зазначили, атомні станції набирають потужність: забезпечено живлення потреб ЗАЕС, працюють тепло- та гідроелектростанції, теплоелектроцентралі, запрацювала частина "зеленої" генерації.

Окрім того, тривають роботи з відновлення живлення побутовим споживачам. Однак темпи відновлення сповільнюють складні погодні умови: через сильний вітер, дощ та мінусову температуру до пошкоджень додаються обмерзання та пориви проводів в розподільчих мережах (обленерго). 

В Укренерго повідомили, що дефіцит електроенергії в системі зберігається. Наразі це 30% від загального обсягу споживання. Через це в усіх областях України введено і планові, і аварійні графіки обмеження споживання. 

Нагадаємо

Володимир Кудрицький в ефірі телемарафону повідомив, що за один-два дні замість аварійних відключень мають ввести планові.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Жодного цілковитого блекауту немає - Подоляк

     • 987768 переглядiв

    Глава МЗС Великої Британії зустрівся із Зеленським

     • 805384 переглядiв

    Усім жителям Харкова повернули світло

     • 774273 переглядiв

    Харківщина: окупанти обстріляли дитсадок у Куп’янську

     • 836904 переглядiв

    У Німеччині погодили важливу резолюцію щодо Голодомору – Кулеба

     • 841474 переглядiв