vechirniy-obstril-mikolayeva-poraneno-trokh-lyudey

Вечірній обстріл Миколаєва: поранено трьох людей

 • 118182 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Внаслідок вчорашнього обстрілу російськими окупантами Миколаєва є руйнування, поранено трьох осіб. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає УНН.

Деталі

Влучання, зі слів голови ОВА, у Миколаєві були у подвір’я приватних житлових будинків, зруйновано три будівлі. Значні пошкодження отримали сусідні будинки. Також пошкоджено пункт видачі гуманітарної допомоги.

"Попередньо, троє осіб зазнали поранень", - зазначив Кім у Telegram.

У Миколаївському районі зафіксовано обстріли території між селами Новомиколаївка та Костянтинівка Первомайської громади. Внаслідок чого відбулися численні займання полів та сухостою. Також після ворожих обстрілів виникло загоряння поля з пшеницею в селі Дмитрівка Куцурубської громади і відбулося займання хвойної підстилки на Кінбурнській косі. Вранці 29 липня зафіксовано влучання на території між селами Дмитрівка та Солончаки Куцурубської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

У Баштанському районі вчора були обстріли за межами села Широке Широківської громади. Постраждалих немає. Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Пошкоджено лінію електропередач, у зв'язку з чим відсутнє електропостачання на території всієї громади. Під постійним ворожим вогнем залишаються села, що знаходяться на лінії розмежування. Інформація щодо постраждалих та руйнувань житлових будинків уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Нагадаємо

Оперативне командування "Південь" повідомило, що окупанти ввечері обстріляли Миколаїв системами залпового вогню “Смерч”.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Вечірній обстріл Миколаєва: поранено трьох людей

     • 118182 переглядiв

    Вночі рашисти завдали авіаудару по Бахмуту – голова ОВА

     • 108210 переглядiв

    ЄС відкриває представництво в Кремнієвій долині з 1 вересня

     • 184781 переглядiв

    Генштаб ЗСУ: знищено вже приблизно 40 500 окупантів

     • 660011 переглядiв

    Над Кіровоградщиною ППО збила ворожу ракету

     • 237976 переглядiв