vidsutnist-masshtabnikh-obstriliv-oznachaye-scho-rosiya-nakopichuye-raketi-dlya-atak-ukrayinskoyi-kritichnoyi-infrastrukturi-ignat

Відсутність масштабних обстрілів означає, що росія накопичує ракети для атак української критичної інфраструктури - Ігнат

 • 64984 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Сили оборони мають готуватися до ризиків, пов’язаних з поновленням російських атак на критичну інфраструктуру. Про це в ефірі телемарафону розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Збільшення ракет було прогнозованим. ГУР повідомляло, що два місяці тому було близько 600 ракет, зараз ця цифра збільшена до 870. Оскільки обстрілів крилатими і балістичними ракетами довгий час не було, то висновки дуже прості – очевидно росія їх накопичує, оскільки минулого року витратила велику кількість ракет. Відповідно, Сили оборони мають готуватися до певних ризиків щодо атак на критичну інфраструктуру та інші військові і стратегічні об’єкти держави. Вони зроблять висновки з атак минулого року, як ми відбивали їх атаки і буде планувати свої удари відповідно стратегічного задуму, але з корекцією на минулий рік», - сказав Юрій Ігнат.

Деталі

Речник нагадав, що минулого опалювального сезона ворог випустив по енергетичній інфраструктурі понад 1000 ракет і дронів-камікадзе. Водночас він вважає, що росія не обмежена у засобах запуску ракет.

Він відзначив, що попри враження чергового корабля-носія «Калібрів» у Керчі, російська армія все ще має достатньо засобів для запуску крилатих ракет. Зокрема, і літаків Ту-95, Ту-160.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росія випробовує на українцях нові ракети для С-400 – Рувін

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі