vorozha-ataka-na-zaporizku-oblast-rosiiany-vdaryly-pid-chas-rozvantazhennia-avto-z-humdopomohoiu-ye-travmovani

Ворожа атака на Запорізьку область: росіяни вдарили під час розвантаження авто з гумдопомогою, є травмовані

 • 29624 переглядiв

Росіяни атакували цивільних за допомогою безпілотника-камікадзе у Степногірську Запорізької області під час розвантаження вантажівки з гуманітарною допомогою. 77-річна жінка та двоє чоловіків були госпіталізовані з серйозними пораненнями.

У Степногірську на Запоріжжі  під час розвантаження автівки з гуманітарною допомогою росіяни вдарили дроном-камікадзе по цивільному населенню. Пошкоджено вантажний автомобіль із гумдопомогою та травмовано мирних жителів. Про це УНН повідомляє з посиланням на поліцію Запорізької області.

Деталі

Повідомляється, що вчора, 28 листопада російські  військові здійснили ракетну атаку на обласний центр. Одна ракета влучила по території об’єкта цивільної інфраструктури, зруйнувавши будівлю підприємства.

Уламки та частини другої ракети правоохоронці вилучили на відкритій ділянці місцевості на околиці міста. Вибуховою хвилею пошкоджені дві школи та приміщення продовольчого магазину. Внаслідок ракетної атаки поранень зазнали двоє цивільних осіб.

У Степногірську під час розвантаження автівки з гуманітарною допомогою окупанти вкотре вдарили дроном-камікадзе по цивільному населенню. Уламками безпілотника травмовано мирних жителів, які отримували допомогу. В результаті цинічної атаки зазнала 77-річна жінка, ще двох чоловіків із важкими пораненнями госпіталізовано 

- йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетний удар рф у Запоріжжі завдав шкоди багатоповерхівкам та закладам освіти

Загалом зазначається, що за добу зафіксовано 156 влучань по території Пологівського та Василівського районів. Наслідки прильотів задокументували працівники поліції та СБУ.

"За всіма фактами відкриті кримінальні провадження, правова кваліфікація – ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України", - інформує поліція.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Реформи України "глибоко вражають" - Урсула фон дер Ляєн

     • 23739 переглядiв

    Окупанти вдарили по Херсону: виникли перебої з електрикою

     • 27687 переглядiв

    москва віддає своє майбутнє у заставу Пекіну - Столтенберг

     • 25898 переглядiв