vs-ne-zadovolniv-klopotannya-zakhistu-yanukovicha-pro-zminu-pidsudnosti-spravi

ВС не задовольнив клопотання захисту Януковича про зміну підсудності справи

 • 7562 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Верховний Суд не задовольнив клопотання захисту про зміну підсудності у кримінальному провадженні за обвинуваченням екс-президента України Віктора Януковича у державній зраді. Про це повідомили УНН в управлінні інформаційної та комунікаційної діяльності Верховного Суду.

"Відмовлено (у задоволенні клопотання адвокатів Януковича про зміну підсудності у справі про держзраду – ред.)", - сказали у ВС.

За інформацією суду, захист у своєму клопотанні просив перенести розгляд справи з Оболонського районного суду Києва до будь-якого іншого столичного суду.

Нагадаємо, сьогодні Оболонський районний суд Києва не зміг перейти до стадії дебатів у справі про держзраду Януковича, оскільки захисники перебували на засіданні Верховного Суду з розгляду справи щодо підсудності провадження.

28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив підозру у відеорежимі екс-президенту України Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Порошенко підписав закон щодо органічного виробництва

     • 8885 переглядiв

    Іран не бачить сенсу в переговорах з США

     • 9794 переглядiв

    Археологи зробили надзвичайну знахідку в Україні

     • 21112 переглядiв

    Семенович потрапила до бази "Миротворця"

     • 12944 переглядiв

    В Одесі сталася стрілянина

     • 18638 переглядiв