yak-pratsiuie-rosiiska-taktyka-podviinoho-udaru-shcho-spriamovana-proty-ukrainskykh-riatuvalnykiv-ta-politsii

Як працює російська тактика "подвійного удару", що спрямована проти українських рятувальників та поліції

 • 48088 переглядiв

Російські сили навмисно застосували тактику "подвійного удару", вдаривши по рятувальниках і поліцейських, які надавали допомогу жертвам попереднього обстрілу з безпілотника "Шахід" у Харкові, поранивши рятувальника і поліцейського.

Патрульні показали відео з бодікамери, де зафіксований момент влучання "шахеда" неподалік рятувальників та поліцейських, які надавали допомогу постраждалим через попередній російський обстріл. Відео з місця атаки опублікувала пресслужба Національної поліції України, передає УНН.

На відео - момент влучання Шахеда в декількох десятках метрів від поліцейських, рятувальників та медиків, які надавали допомогу постраждалим унаслідок попереднього влучання іншого Шахеда в цивільні обʼєкти та житлові будинки.

– прокоментували поліцейські.

Деталі

За даними правоохоронців через цей удар постраждали двоє: поліцейський та рятувальник.

У відомстві зауважили, що ворог постійно використовує тактику "подвійних ударів".

Ворог постійно використовує тактику "подвійних ударів", що націлена на вбивство людей, які прибули на місце першого вибуху для надання допомоги. Цивільні, рятувальники, медики та поліцейські стають першими жертвами другого "прильоту". Це - найцинічніша тактика, відпрацьована ворогом в багатьох куточках світу.

– зазначили у поліції.

Нагадаємо

Ранком УНН писав, що у Харкові отримали поранення рятувальник і поліцейський внаслідок повторних ворожих обстрілів під час ліквідації пожежі, спричиненої першим ударом безпілотника.

Тетяна Салганік

Війна

Популярні

Новини по темі

На Закарпатті взяли під варту ще одного переправника - ДПСУ

 • 35605 переглядiв