yes-planuie-zrivniatysia-z-rosiieiu-u-vyrobnytstvi-velykykh-artyleriiskykh-boieprypasiv-do-kintsia-2025-roku-zmi

ЄС планує "зрівнятися з росією" у виробництві великих артилерійських боєприпасів до кінця 2025 року - ЗМІ

 • 28558 переглядiв

До кінця 2025 року Європейський Союз планує зрівнятися з росією у виробництві великокаліберних артилерійських снарядів, у тому числі 155-мм снарядів, для забезпечення потреб України.

Європейський Союз планує "зрівнятися з росією" у виробництві великих артилерійських боєприпасів, наприклад, 155-міліметрових, до кінця 2025 року. Це стверджує високопоставлений європейський чиновник, слова якого наводить Ansa, пише УНН.

Деталі

"До кінця 2025 року Євросоюз "стане на один рівень із росією" у виробництві великих артилерійських снарядів, зокрема 155-мм", - як пише видання, заявив високопоставлений європейський посадовець.

"Існує деяка плутанина в цифрах, які ви читаєте в пресі", - зазначило джерело, маючи на увазі інформацію, що приписується розвідці НАТО, згідно з якою москва виробляє три мільйони штук на рік.

"Йдеться лише про 155-мм снаряди, якщо розглядати мінометні і так далі, то сценарій вже сьогодні змінюється", - зазначив він.

Таким чином, як вказано, "ідея полягає в тому, що Європа зможе підтримати потреби України".

У межах закону для допомоги Україні та запасів: ЄС виділяє 500 млн євро на збільшення виробництва боєприпасів до 2 млн на рік15.03.24, 14:49

Популярні

Новини по темі

Через атаку рф на Одесу загинуло 14 людей, поранені 46 - Кіпер

 • 32129 переглядiв