z-pochatku-tyzhnia-rosiiany-vbyly-8-tsyvilnykh-zhyteliv-donechchyny

З початку тижня росіяни вбили 8 цивільних жителів Донеччини

 • 28755 переглядiв

Внаслідок російських атак на Донецьку область цього тижня загинуло 8 цивільних осіб, 33 отримали поранення, у тому числі 5 дітей. 21 дитина все ще потребує евакуації з прифронтових районів.

З початку тижня росіяни вбили 8 цивільних жителів Донеччини, поранили 33 — серед поранених 5 дітей. Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін, передає УНН.

Деталі

Триває примусова евакуація з трьох населених пунктів Торецької громади – з понеділка звідти евакуйовано 6 дітей, залишається ще 21 дитина

поінформував Філашкін

Він також зазначив, що впродовж минулої доби росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини.

Покровський район. 1 людина загинула у Красногорівці. Зафіксовано поодинокі обстріли Авдіївки, Курахове зазнало обстрілу касетними боєприпасами з РСЗВ – без жертв… Бахмутський район. У Сіверську загинула людина, пошкоджено 2 будинки. У Торецькій громаді пошкоджено будинок, у Часовоярській громаді – 2 будинки і промислова будівля

йдеться у повідомленні.

Також окупанти атакували Краматорський район. Вночі ударили ракетою по Слов’янську – зруйнувавши промислову будівлю та пошкодивши 4 багатоповерхівки, дитсадок та інфраструктурний об’єкт. Костянтинівку обстріляли з артилерії – є пошкодження інфраструктури.

Філашкін додав, що за минулу добу з лінії фронту евакуювали 152 особи, у тому числі 29 дітей.

З-під завалів у Нью-Йорку на Донеччині витягли тіла усіх п'ятьох загиблих – голова ОВА27.01.24, 19:31

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Росія вербує білоруську молодь до своїх військових ВНЗ

     • 29433 переглядiв