za-danymy-biloho-domu-rosiia-rozrobliaie-novu-protysuputnykovu-zbroiu

За даними Білого дому, росія розробляє нову протисупутникову зброю

 • 21649 переглядiв

Білий дім підтвердив, що росія розробляє протисупутникову зброю, але заявив, що вона ще не введена в експлуатацію і не може спричинити пряме фізичне знищення.

У четвер Білий дім публічно підтвердив, що рф розвиває військовий потенціал для використання проти супутників у космосі, - поки що зброя не працює і не може спричинити пряме фізичне знищення на Землі, але розробка, згідно з інформацією речника Білого дому Джон Кірбі – є "тривожною". Про це передає УНН із посиланням на abc news. 

Деталі

Після того, як високопоставлений республіканець у Палаті представників виступив з розпливчастими попередженнями про "серйозну загрозу національній безпеці", речник Білого дому Джон Кірбі публічно підтвердив, що росія отримала "тривожну" нову протисупутникову зброю, але заявив, що вона не може безпосередньо спричинити "фізичне знищення" на Землі.

По-перше, це не активний потенціал, який був розгорнутий, і хоча прагнення Росії до цього конкретного потенціалу викликає занепокоєння, безпосередньої загрози чиїйсь безпеці немає

- сказав Кірбі.

Ми не говоримо про зброю, яка може бути використана для нападу на людей або спричинити фізичне знищення тут, на Землі

- додав він.

Нагадаємо

Адміністрація президента США Джо Байднена застерігає російського президента Володимира Путіна від втручання в американські вибори, зокрема і шляхом особистих заяв. 

США припинили діяльність хакерської мережі, контрольованої ГРУ16.02.24, 05:09

Популярні

Новини по темі

росія збирається мобілізувати у 2024 році 400 тисяч осіб - ЗМІ

 • 22574 переглядiв

Армія рф зранку криє вогнем Херсон: обстріляний медзаклад

 • 27597 переглядiв

Зеленський розпочав європейське турне

 • 26248 переглядiв