zaporizkyi-napriam-sso-pokazaly-yak-himars-bie-po-vorozhii-reb

Запорізький напрям: ССО показали як HIMARS б’є по ворожій РЕБ

 • 27174 переглядiв

Збройні Сили знищили новітній російський комплекс радіоелектронної боротьби "ПАЛАНТИН" на Запорізькому напрямку ракетами HIMARS після того, як розвідувальні БПЛА відстежили та передали його координати.

Як бійці ССО та артилеристи з HIMARS знищили новітній російський комплекс РЕБ "ПАЛАНТИН" на Запорізькому напрямку показали в телеграм Сил Спеціальних операцій, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що мобільний комплекс оперативно-тактичного рівня РЕБ "ПАЛАНТИН" виявили оператори розвідувальних БпАК 3-го окремого полку ССО, які працюють на Запорізькому напрямку. Вони відслідкували ціль та надали координати ракетно-артилерійському підрозділу Сил оборони для подальшого ураження.

Артилеристи успішно знищили ворожу ціль з допомогою HIMARS.

Довідково

У ССО також розповіли, що "Палантин" – це РЕБ, що дозволяє "осліпити" в короткохвильовому та ультракороткохвильовому діапазонах, і створювати перешкоди для стільникового та транкінгового зв'язку.

Російський "Палантин" за потреби може об'єднати різні комплекси РЕБ та радіоелектронної розвідки в єдину бойову мережу, що значно підвищує ефективність їх застосування. Комплекс завершив військові випробування та надійшов на озброєння окупантів у 2019. Тобто, є однією із остарнніх розробок росіян в сегменті радіоелектронної боротьби.

Черговий "Житель" і його екіпаж не вижили під ударом HIMARS: ССО показали кадри знищення російської системи РЕБ08.03.24, 16:07

Популярні

Новини по темі

Запорізький напрям: ССО показали як HIMARS б’є по ворожій РЕБ

 • 27174 переглядiв

У російському Тольятті набирає обертів партизанський рух "АТЕШ"

 • 24982 переглядiв