zelenskiy-privitav-ukrayinok-z-mizhnarodnim-zhinochim-dnem

Зеленський привітав українок з Міжнародним жіночим днем

 • 878315 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення, у якому привітав українських жінок з Міжнародним жіночим днем та подякував за оборону України на різних платформах, передає УНН.

Цитата

“Сьогодні Міжнародний жіночий день – день боротьби за права жінок. Щороку у цей день я дякую своїй мамі, телефоную їй. Дякую за те, що в нашій родині завжди була її повага. Дякую дружині за те, що ми разом, кохаємо, і за те, що в нас є такі прекрасні діти. Я дякую жінкам, які працюють зі мною. І це дуже важливо, що ми на рівних, як колеги. Сьогодні можна сказати різні слова, звернути увагу на різні аспекти цього дня. Кожен, кожна мають свою думку, як що робити в цей день – 8 березня, і в цьому наша сила. У цьому є свобода. Ми вільні, рівні, ми у міцній Україні. Мені здається, важливо сьогодні подякувати усім жінкам, які працюють, навчають, навчаються, рятують, лікують, воюють за Україну. Згадати і подякувати всім жінкам, які віддали своє життя за нашу державу. Подякувати мамам, згадати, що поки мама жива – ти можеш відчувати себе дитиною. Подякувати коханим за повагу і силу. Разом ми точно переможемо. Слава Україні!” – сказав Президент.

Доповнення

У "Дії" завершилося голосування щодо 8 березня, яке стало наймасовішим. Більшість проголосувала за те, щоб залишити 8 березня вихідним.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський привітав українок з Міжнародним жіночим днем

     • 878315 переглядiв

    Над Україною вночі збили два "шахеди"

     • 5320570 переглядiв