zelenskiy-vidreaguvav-na-avianaloti-scho-zdiysnyuyut-rosiyani-po-khersonschini

Зеленський відреагував на авіанальоти, що здійснюють росіяни по Херсонщині

 • 291594 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський відреагував на авіанальоти, що здійснюють росіяни по Херсонщині останніми днями. У своєму вечірньому відеозверненні до українців він висловив співчуття усім хто втратив рідних та близьких через російські атаки, передає УНН.

Цитата

“Окрема увага — Херсону, Херсонщині. Цими днями росія з особливою жорстокістю обстрілює Херсон, Берислав, села Херсонської області. Артилерія, керовані авіабомби. По будинках, фермах, по звичайних магазинах та інфраструктурі. Свідомий терор окупанта. Мої співчуття всім, хто втратив рідних і близьких”, — сказав у своєму вечірньому зверненні до українців Володимир Зеленський.

Деталі

Український Президент також подякував усім українцям, які залишаються працювати у регіонах, що постійно потерпають від обстрілів з боку російських військових. Зеленський переконаний, що допоки на українських територіях є життя — терор не переможе.

Очільник держави також подякував рятувальникам, правоохоронцям і військовим, які щодень ризикуючи життям захищають нашу державу від окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни поцілили по Херсонщині 119 разів: 12 людей постраждали

Нагадаємо

Сьогодні 27 вересня росіяни здійснили масований обстріл Херсона. Поцілили щонайменше по двом підприємствам.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Впродовж доби відбулось 14 бойових зіткнень - Генштаб

     • 124140 переглядiв

    Окупанти масовано обстрілють Херсон - ОВА

     • 141061 переглядiв

    У Миколаєві пролунали вибухи - ЗМІ

     • 540331 переглядiв