zelenskyi-parlament-proholosuie-za-zminy-do-zakonu-pro-mobilizatsiiu-naiblyzhchymy-tyzhniamy

Зеленський: парламент проголосує за зміни до закону про мобілізацію найближчими тижнями

 • 28433 переглядiв

Президент Зеленський очікує, що український парламент проголосує за поправки до мобілізаційного законодавства найближчими тижнями, тоді як росія має намір мобілізувати 300 000 військовослужбовців до 1 червня, незважаючи на дисциплінарні проблеми.

Президент України Володимир Зеленський впевнений, що найближчим часом парламент проголосує за законопроєкт щодо змін законодавства про мобілізацію. Про це в ефірі телемарафону заявив президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Деталі

Зараз є в парламенті, ви знаєте розгладять в парламенті зміни до відповідного чинного законодавства про мобілізацію. Думаю, що найближчими тижнями парламент проголосує 

- заявив Володимир Зеленський. 

Демобілізація, відпустки та закон про мобілізацію: Зеленський зробив низку заяв12.03.24, 16:39

Доповнення

Щодо мобілізації 300 тисяч осіб в рф глава держави зауважив, що "не факт, що це кінцева кількість військових, яких вони мобілізують":

За нашою інформацією - до 1 червня вони мають бути готові, мобілізувати 300 тисяч. А потім підготовка - вона в росії дуже коротка, ми це бачимо на фронті. І, я думаю, їм знадобиться десь місяць, щоб мати такий об'єм людей. Але так як з дисципліною в них не дуже, може, вони й не встигнуть до 1 числа мобілізувати 300 тисяч, але ми маємо бути готовими

- розповів глава держави. 

Нагадаємо

Центр протидії дезінформації заявив, що російські пропагандисти поширюють маніпулятивні відеоролики з метою дискредитації процесу мобілізації в Україні та підриву довіри до її Збройних сил.

Популярні

Новини по темі