zelenskyi-podiakuvav-usim-khto-dopomahaie-povertaty-ukrainskykh-ditei-z-okupovanykh-terytorii

Зеленський подякував усім, хто допомагає повертати українських дітей з окупованих територій

 • 2369 переглядiв

Президент Володимир Зеленський подякував усім, хто причетний до повернення дітей в Україну, за їхню роботу. Зокрема, він відзначив причетних до операції з порятунку українського підлітка з Маріуполя Богдана Єрмохіна

Президент Володимир Зеленський подякував за роботу усім причетним до повернення в Україну дітей. Зокрема, висловив вдячність за операцію із порятунку українського підлітка з Маріуполя – Богдана Єрмохіна. Про це глава держави заявив у своєму вечірньому відеозверненні, передає УНН.

Хочу подякувати кожному й кожній, чия небайдужість та ефективність допомагає нам повертати в Україну дітей, які були викрадені з окупованої території. Сьогодні нам вдалося повернути в Україну Богдана Єрмохіна – хлопця, який був вивезений із Маріуполя в росію. Багато було спроб йому допомогти. Я радий, що все спрацювало. Дякую всій команді, яка працює над поверненням українських дітей.

Володимир Зеленський

Деталі

Президент відзначив, що повернення відбулося у співпраці з великою кількістю міжнародних партнерів, зокрема, Зеленський палко подякував Катару "за дієве посередництво й допомогу", А також ЮНІСЕФ, Посольству України в білорусі, апарату Офісу Президента і українському омбудсмену.

Нагадаємо

Сьогодні, 19 листопада,  стало відомо що, підліток Богдан Єрмохін, якого росія депортувала з Маріуполя, повернувся в Україну.

Тетяна Салганік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На кордоні між Ізраїлем та Ліваном поновилися бойові дії

     • 3650 переглядiв