zranku-obmezhyly-elektryku-dlia-vsikh-spozhyvachiv-na-kharkivshchyni-ukrenerho

Зранку обмежили електрику для всіх споживачів на Харківщині - Укренерго

 • 28425 переглядiв

Вранці через пошкодження було обмежено електропостачання всіх споживачів у Харківській області, в той час як у Кривому Розі тривають обмеження для промисловості. Експорт електроенергії не планується.

Сьогодні зранку застосовані обмеження споживання для всіх споживачів Харківської області. Також діють обмеження для промисловості на Криворіжжі. Експорт на сьогодні не запланований. Про це у вівторок повідомили в Укренерго, передає УНН

Сьогодні зранку застосовані обмеження споживання для всіх споживачів на Харківщині. Продовжують діяти обмеження для промислових споживачів на Криворіжжі

- йдеться у повідомленні Укренерго.

Також, як повідомляється, вночі ворожий БПЛА пошкодив обладнання на одній з підстанцій "Укренерго".  Крім того, уламки ракети пошкодили високовольтну повітряну лінію 330 кВ. Тривають аварійно-відновлювальні роботи. 

За даними Укренего, на ранок в Україні знеструмлено 398 населених пунктів. Через бойові ді є знеструмлення в Донецькій, Сумській, Харківській областях.  Через технічні пошкодження - в Сумській області.

Імпорт та експорт 

Імпорт очікується здебільшого в ранкові та вечірні години з Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини, Молдови. Загальним обсягом 10 867 МВТ*год, з максимальною потужністю в окремі години до 1 574 МВт. 

Експорт електрики не запланований, вказали в Укренерго. 

У Кривому Розі ворожа ракета пошкодила лінію електропередачі – Сили оборони півдня01.04.24, 23:25

Популярні

Новини по темі

Естонія придбає 18 САУ Caesar

 • 22049 переглядiв

Зараз ми маємо стабільні поставки Starlink - Федоров

 • 21026 переглядiв