avakov-prodovzhit-dopomagati-prezidentu-pislya-svoyeyi-vidstavki-geraschenko

Аваков продовжить допомагати Президенту після своєї відставки - Геращенко

 • 17782 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Арсен Аваков, який займає 7 років посаду міністра внутрішніх справ України, продовжить допомагати Президенту Володимиру Зеленському після своєї відставки в будь-яких питаннях. Про це в ефірі одного з телеканалів заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Арсен Аваков - це державний діяч, який робив все, щоб зміцнити нашу країну. Однак, ніхто не вічний на своєму посту. Тому міністр внутрішніх справ написав заяву про відставку. І все те, що зараз пишуть в інтернеті про заклики не голосувати за відставку - це абсолютна дурість. Арсен Аваков із задоволенням буде допомагати президенту Володимиру Зеленському в будь-яких питаннях", - заявив Геращенко.

Додамо

13 липня стало відомо, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков подав у відставку.

Під час засідання фракції "Слуга народу" 13 липня Президент України Володимир Зеленський запропонував главу комітету з питань правоохоронної діяльності Дениса Монастирського на пост міністра внутрішніх справ. І "слуги" підтримали цю пропозицію.

Денис Монастирський погодився очолити Міністерство внутрішніх справ.

14 липня Парламентський комітет з питань правоохоронної діяльності рекомендував Верховній Раді визначитися шляхом голосування щодо підтримки чи непідтримки заяви міністра внутрішніх справ Арсена Авакова про відставку із займаної посади.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Кабмін утворив Український ветеранський фонд

     • 19148 переглядiв