dubinskiy-meni-soromno-za-slugu-narodu

Дубінський: мені соромно за "Слугу народу"

 • 14401 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Народний депутат України Олександр Дубінський заявив, що йому соромно за фракцію "Слуга народу", яка припинила займатися питаннями в інтересах виборців. Про це політик заявивши в ефірі телеканалу "НАШ", інформує УНН.

Цитата:

"Я сьогодні в очах колег побачив сором і ганьбу. Коли, ось таким чином, підтасовуючи результати, залучаючи до голосування губернаторів, відправляючи за підписом начальників обласних управлінь СБУ, прокурорів областей. Мені соромно за цю фракцію... Для мене принципово важливим залишається питання продовження роботи Парламенту в інтересах українського виборця", - заявив Дубинський.

Деталі

За його словами фракція "Слуга народу", на тлі історії з його виключенням, зовсім припинила говорити про ті питання, які цікавлять українського виборця.

"Змінюються теми важливі для українського суспільства, починаючи з тарифів і закінчуючи соціальними стандартами, на ось цей фарс з голосуванням, з виключенням... Але ми будемо продовжувати ними займатися. Незважаючи на спроби дискредитувати і мене, і те, чим ми займаємося з початку нашої каденції, разом з Костіною. А шановним колегам можу побажати удачі і спробувати протидіяти аферистам, які, по суті, вирішують свої шкурні інтереси й купають Президента в уявних економічних успіхах. І відволікають нас від реальної порядку денного і проблематики в Україні", - додав нардеп.

Доповнення

Нагадаємо, сьогодні народного депутата Олександра Дубинського виключили з фракції "Слуга народу".

Варто нагадати

Раніше стало відомо, що США ввели санкції стосовно деяких українців і організацій, Дубінський потрапив в цей список.

Нардеп у відповідь заявив про "помилкові доноси", а також запевнив, що його реакція буде мати юридичний характер.

Українські Національні Новини

Політика