dva-prezidenti-obyednali-svoyi-zusillya-dlya-zabezpechennya-peremogi-ukrayini-ta-miru-v-yevropi-reznikov-pro-vizit-baydena-do-kiyeva

"Два Президенти об'єднали свої зусилля для забезпечення перемоги України та миру в Європі" - Резніков про візит Байдена до Києва

 • 421563 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков подякував Президенту США Джозефу Байдену за вчорашній візит до України. Про це він заявив у Twitter, передає УНН.

Цитата

«Зустріч Володимира Зеленського та Джозефа Байдена в Києві стала історичним моментом. Два Президенти об'єднали свої зусилля для забезпечення перемоги України та миру в Європі. Я подякував Джозефу Байдену за можливість працювати з моїм неймовірним і чудовим колегою Ллойдом Остіном», - заявив Олексій Резніков.

Нагадаємо

Президент США Джо Байден вчора був у Києві. Його візит не був оголошений, і це його перша поїздка в країну після початку вторгнення рф майже рік тому.

На спільному брифінгу з Президентом України Володимиром Зеленським у Києві Байден заявив, що США разом із партнерами взяли на себе зобов'язання щодо виділення сотень танків, бронетехніки, систем озброєння та іншого для захисту України, крім того, Сполучені Штати оголошують новий пакет військової допомоги для України на суму 500 млн доларів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Харківщині на вибухівці вранці підірвався цивільний - ОВА

     • 390840 переглядiв

    В Ірані стався землетрус: жертв і руйнувань немає

     • 458431 переглядiв

    росія планує захопити білорусь до 2030 року - ЗМІ

     • 532461 переглядiв

    Продаж паперових QR-квитків у столичному метро відновили

     • 1590706 переглядiв

    Помер один із засновників гурту "Мертвий Півень"

     • 702747 переглядiв