frantsiya-viganyaye-sche-shist-rosiyskikh-diplomativ

Франція виганяє ще шість російських "дипломатів"

 • 164862 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Міністерство закордонних справ Франції в понеділок оголосило персонами нон грата ще шістьох співробітників російських дипвідомств в країні, пише УНН з посиланням на відповідну заяву МЗС.

Цитата

"Після дуже тривалого розслідування Головне управління внутрішньої безпеки (DGSI) в неділю, 10 квітня, розкрило таємну операцію, проведену російськими спецслужбами на нашій території. Шестеро російських агентів, що діяли під дипломатичним прикриттям і діяльність яких суперечила нашим національним інтересам, оголошені персонами нон грата", - повідомили у французькому МЗС.

Деталі

Повідомляється, що за відсутності російського посла, його заступник був викликаний в понеділок ввечері на набережну Орсе, щоб повідомити про це рішення.

Нагадаємо

Тиждень тому Франція прийняла рішення про висилку 35 російських дипломатичних співробітників, повторивши аналогічні дії, зроблені Німеччиною.

З початку російської повномасштабної агресії проти України, станом на 7 квітня 18 країн вислали в цілому 318 російських дипломатів.

Українські Національні Новини

Новини Світу