glava-amku-khoche-obgovoriti-skladnu-situatsiyu-na-rinku-loterey-z-groysmanom

Глава АМКУ хоче обговорити складну ситуацію на ринку лотерей з Гройсманом

 • 10137 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. Складна ситуація на українському лотерейному ринку повинна стати предметом обговорення на рівні керівників Кабінету міністрів, Міністерства фінансів і Антимонопольного комітету. Про це під час прес-брифінгу заявив голова Антимонопольного комітету України (АМКУ) Юрій Терентьєв, повідомляє УНН з посиланням на "Апостроф".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АМКУ визнав регуляцію лотерейного ринку неефективною

Він зазначив, що звіт АМКУ про критичну ситуацію на лотерейному ринку України буде затверджений відомством до кінця лютого.

"Ринок в значній мірі перебуває в тіні, є сірим. Ті пропозиції, які містяться в звіті після аналізу практики різних країн, припускають, що Кабмін і Міністерство фінансів фактично зобов'язані розробити стратегію поведінки щодо цього виду діяльності, врегулювати його, щоб ринок міг розвиватися конкурентно і прозоро", - підкреслив Ю.Терентьєв.

Він також підкреслив, що АМКУ не погодив проект ліцензійних умов для учасників ринку лотерей, розроблений Мінфіном, оскільки ці умови "не є справедливими".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінфін хоче легалізувати азартні ігри в Україні

Терентьєв впевнений, що ситуація на ринку лотерей вимагає реакції держави. І в зв'язку з цим буде доречно провести обговорення подальших кроків з прем'єр-міністром В.Гройсманом і главою Міністерства фінансів О.Данилюком.

Як повідомляв УНН, Мінфін звинуватили в знищенні лотерейного ринку.

Українські Національні Новини

Політика