na-vinnichchini-suditimut-viyskovosluzhbovtsya-yakiy-sprichiniv-smertelne-dtp

На Вінниччині судитимуть військовослужбовця за смертельну ДТП

 • 12918 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. На Вінниччині судитимуть військовослужбовця, який підозрюється у порушенні правил водіння транспортної машини, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження, а також загибель потерпілого. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Державного бюро розслідувань.

"До суду скеровано обвинувальний акт відносно військовослужбовця однієї з військових частин Вінницької області. Старший солдат-контрактник обвинувачується у порушенні правил водіння транспортної машини, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження, а також загибель потерпілого (ч. 1 ст. 415 Кримінального кодексу України)", - сказано у повідомленні.

Досудовим розслідуванням установлено, що 23 вересня 2019 року старший солдат, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, керуючи технічно справним автомобілем "Урал 4320", не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з бетонною електроопорою. У результаті цього один військовослужбовець загинув, а інший пасажир автомобіля одержав тілесні ушкодження середньої тяжкості.

У разі доведення вини, військовослужбовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Нагадаємо, слідчі ДБР повідомили про підозру військовослужбовцю, який минулого року влаштував смертельне ДТП на Херсонщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Хорватію та Україну влітку з'єднає пряме авіасполучення

     • 11382 переглядiв

    Гендиректор СЕТАМу має намір залишити посаду

     • 15031 переглядiв