sohodni-v-hazi-predstavnyky-57-krain-obhovoriuvatymut-vidnovlennia-spravedlyvosti-dlia-ukrainy

Сьогодні в Гаазі представники 57 країн обговорюватимуть "відновлення справедливості для України"

 • 25016 переглядiв

Представники 57 країн світу обговорять сьогодні на конференції в Гаазі тему "Відновлення справедливості для України" з метою подолання безкарності та надання компенсацій жертвам злочинів росії.

Представники 57 країн візьмуть сьогодні участь в конференції "Відновлення справедливості для України", яка відбудеться в Гаазі. Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба за результатами зустрічі з главою МЗС Нідерландів Ханке Бряунс Слот, передає УНН із посиланням на допис Кулеби у соцмережі Instagram.

Росія має понести відповідальність за всі свої підлі злочини. Саме для цього ми сьогодні тут, у Гаазі. 57 країн візьмуть участь в конференції "Відновлення справедливості для України"

- написав Кулеба.

За його словами, конференція організована Україною, Нідерландами та Єврокомісією, аби подолати безкарність і врешті забезпечити компенсації жертвам.

"Конференція в Гаазі — це правильне місце та час, щоб активізувати зусилля та довести, що справедливість невідворотна" - наголосив Дмитро Кулеба.

Сьогодні починає роботу Реєстр збитків для України: розповідаємо, як він працюватиме та хто може подати заяву02.04.24, 07:45

Популярні

Новини по темі

Держборг України наблизився до 5,5 трлн грн

 • 23310 переглядiв

У використанні Starlink росіяни відчують труднощі - Федоров

 • 26064 переглядiв