zelenskogo-bude-zaprosheno-na-samit-nato-v-madridi-gensek

Зеленського буде запрошено на саміт НАТО в Мадриді - Генсек

 • 90777 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Президента України Володимира Зеленського буде запрошено на саміт лідерів НАТО, який відбудеться наприкінці місяця в Мадриді. Про це заявив Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на брифінгу в середу напередодні зустрічі міністрів оборони країн Альянсу у Брюсселі, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Президента Зеленського буде запрошено на саміт НАТО в Мадриді, йому буде запропоновано виступити перед усіма лідерами, коли ми зустрінемося там наприкінці місяця. Звісно, ​​його запрошують приїхати особисто. Якщо для нього це неможливо, він виступатиме по відеоконференції", - сказав Столтенберг

Деталі

За його словами, в Альянсі сподіваються, що Президент Зеленський виступить перед усіма лідерами країн-союзників, які "надзвичайно зацікавлені у підтримці України, а також у висловленні своєї солідарності та демонстрації цієї солідарності не лише на словах, а й на ділі".

"І так, як Президент Зеленський виступав на останньому саміті в Брюсселі в березні, також він виступить і візьме участь у саміті в Мадриді за два тижні", - додав Генсек.

Нагадаємо

Раніше ЗМІ повідомляли, що Україну буде запрошено на саміт, що відбудеться у Мадриді 29-30 червня.

Як писав УНН, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба впевнений, що на саміті глав країн-членів НАТО, який наприкінці червня відбудеться у Мадриді, не станеться дива.

Українські Національні Новини

Політика