derzhdep-ssha-nazvav-umovi-skasuvannya-sanktsiy-proti-rf

Держдеп США назвав умови скасування санкцій проти РФ

 • 10144 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Санкції США проти Росії, пов'язані з ситуацією навколо України, можуть бути скасовані, якщо мінські домовленості будуть реалізовані повністю. Так само і санкції у відповідь на втручання Росії у вибори в США можна скасувати, якщо втручання припиниться. Про це заявила заступник помічника держсекретаря США Кетлін Кавалек у відеокоментаріі на офіційній сторінці посольства США в РФ в Twitter, передає УНН.

"Звичайно, минулий рік видався складним для американо-російських відносин. Я думаю, важливо передусім не забувати про причини введення США санкцій щодо Росії, починаючи з агресії в Україні. Санкції, пов'язані з ситуацією навколо України і введені через ці дій, можуть бути скасовані, якщо мінські домовленості будуть реалізовані повністю. Адміністрація США абсолютно голова до скасування цих санкцій, коли дії, що призвели до їх введення, будуть припинені", - сказала К.Кавалек.

Вона також додала, що є й інші санкції.

"Є й інші санкції, введені в 2017 році у відповідь на втручання Росії у вибори. Їх також можна скасувати, якщо ми побачимо, що це втручання припинилося. Важливо розуміти, що це санкції не заради санкцій. Ці санкції були введені у відповідь на конкретні дії Росії, щоб дати сигнал про неприйнятність таких дій. Аналогічно, санкції не будуть продовжені, якщо ситуація, яка викликала їх введення, буде вирішена", - додала К.Кавалек.

Нагадаємо, американські сенатори вимагають від президента США Д.Трампа нових санкцій за "кремлівською доповіддю".

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Держдеп США назвав умови скасування санкцій проти РФ

     • 10144 переглядiв

    За рік хакери вкрали у російських банків понад 1 млрд рублів

     • 8930 переглядiв

    Випуск новин станом на 11 годину 13 лютого

     • 4738 переглядiв

    Саакашвілі попросив допомоги у Євросоюзу і Меркель

     • 9402 переглядiв

    Захист оскаржив арешт Шепелєва

     • 11220 переглядiв