razumkov-zayaviv-pro-zapusk-protseduri-vidklikannya-z-posadi-golovi-vr

Разумков заявив про запуск процедури відкликання голови ВР з посади

 • 23267 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. За поданням народного депутата Давида Арахамії запускається процедура відкликання Голови Верховної Ради України з посади. Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова ВР Дмитро Разумков, передає УНН.

Цитата

"За поданням народного депутата Давида Арахамії запускається процедура відкликання Голови Верховної Ради України з посади.

Як і наголошував раніше, все відбуватиметься відповідно до закону та Регламенту!" - написав Разумков.

Додамо

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявляв, що в разі ініціювання своєї відставки не буде заважати процесу винесення цього питання в зал. Він також заявляв, що не тримається за посаду.

На засіданні погоджувальної ради сьогодні Разумков заявив, що процедура, в тому числі відкликання з посади голови Верховної Ради України, відбувається за Регламентом.

Як заявила спікер партії "Слуга народу" Юлія Палійчук, нардепи почнуть процедуру відставки голови Верховної Ради з понеділка 4 жовтня, тобто вже сьогодні.

Тим часом, перший заступник голови депутатської фракції "Слуги народу" Олександр Корнієнко заявив, що на цьому тижні питання про відкликання голови Верховної Ради Дмитра Разумкова можливо розглянути. Однак, позиція з цього питання всередині монобільшості не у всіх збігається.

Швидше за все, вести засідання по зняттю Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради буде народний депутат від "Слуги народу" Данило Гетманцев, адже він не підписував підписні листи за його відставку.

Українські Національні Новини

Політика