u-kremli-zayavili-pro-rozcharuvannya-robotoyu-kiyeva-v-po-liniyi-pomichnikiv-lideriv-normandskoyi-chetvirki

У Кремлі заявили про розчарування роботою Києва по лінії помічників лідерів "нормандської четвірки"

 • 11350 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Прессекретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков заявив, що робота Києва по лінії помічників лідерів "нормандської четвірки" викликає розчарування у заступника керівника адміністрації президента РФ Дмитра Козака, який представляє Росію в цьому форматі. Про це повідомляє УНН із посиланням на ТАСС.

"Робота Києва по лінії помічників лідерів "нормандської четвірки" викликає розчарування у заступника керівника адміністрації президента РФ Дмитра Козака, який представляє Росію в цьому форматі... Ми працюємо з колегами і в Берліні, і в Парижі. Займається зараз цим колега Козак. Поки теж, на жаль, у нього з колегами розчарування результативністю роботи з нашими українськими колегами", - сказав Пєсков.

За його словами, що Росія "продовжує послідовну лінію, спрямовану на те, щоб всі країни - ...Берлін і Париж - використовували свою частину впливу на українських колег з тим, щоб спонукати їх до реалізації тих зобов'язань, які вони на себе взяли по мінському комплексу заходів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кремлі не бачать підстав для проведення саміту в "нормандському форматі"

Нагадаємо, на початку липня відбулася зустріч політичних радників лідерів держав-учасників Нормандського формату. За інформацією Офісу Президента України, сторони зустрічі в Берліні зійшлися на необхідності припинення вогню на Донбасі.

Додамо, що віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков висловлював переконання, що зустріч лідерів країн "нормандського формату" може відбутися в серпні.

Українські Національні Новини

Політика